Informàtica

Aquesta és la llibreta d'informàtica d'aquest curs, espero que pugui ajudar a resoldre dubtes i a aprendre coses noves.

Tractament d'imatges

En aquest blog podreu trobar tot tipus d'informació sobre el tractament d'imatges.

Xarxes socials, buscadors, navegadors i altres...

Podreu resoldre qualsevol tipus de dubte sobre xarxes socials, navegadors i altre relacionats amb aquests.

Xarxes socials

Podreu aprendre la utilitat que tene algunes xarxes socials seguint els pasos indicats en les entrades.

Disseny d'APP per a mòbil

En aquest apartat podreu trobar com crear applicacions i amb quines pàgines podeu crear-les.

viernes, 28 de marzo de 2014

Les característiques del so.

Avui a classe hem tractat sobre les característiques del so.

Primer cercarem la definició de so, així podrem continuar buscant les característiques
El so és la sensació produïda en el nostre òrgan auditiu per les vibracions dels cossos elàstics, propagades per un medi, que normalment sol ser l'aire. La seva velocitat depèn del medi i de la temperatura. 

Característiques: 
AMPLITUD: És un moviment oscilatori, ondulatori o senyal electromagnética, és una mida de la variació del desplaçament o una altra magnitud física que varia periódicament o cuasiperiosicament en el temps. Es la distancia màxima entre el punto mes allunyat d'una i el punt de l'equilibri o mig. 


FREQÜENCIA: És una magnitud que medeix el nombre de repeticions per unitats de temps de qualsevol fenomen o succés periódic. Per calcular la freqüéncia d'un succés es contabilitza un nombre d'ocurrencies d'aquest tenint en compte un interval temporal, després aquestes recepcions es divideixen per el temps transcorregut. 


INTENSITAT: La intensitat d'un so depèn de l'amplitud de la pertorbació que produeix en el mitjà el seu front de propagació d'ona. És defineix com la qualitat d'energia sonora que travessa per segon una superfície. 


TIMBRE: El timbre és la qualitat del so que permet distingir si el so (sempre d'una determinada freqüència fonamental i d'un determinat volum sonor) és emès per un instrument musical o un altre, o per una persona o una altra, i fins i tot permet distingir la forma específica com la font sonora ha produit el so (per exemple si un instrument es tocat d'una manera o una altra, en els aguts o en els greus de la seva extensió, o si la persona pronuncia una "a" o una "i"). 

domingo, 9 de marzo de 2014

APP per a mòbil

En aquest Prezi podreu aprendre i visualitzar el proces de creació d'una APP, que ès i moltes altres coses.
Clicant sobre la imatge, anireu directament a la visualització del Prezi.
Espero que us agradi.


sábado, 8 de marzo de 2014

Symbaloo

Symbaloo és una pàgina on a través d'una mena d'escriptori pots tenir a l’abast totes les pàgines que més utilitzes seguint els passos següents que són molt ràpids i fàcils: 
1. Registrar-se
2. T’apareixerà un requadre ple de petits quadres, si cliques sobre un d'ells et dirà "añadir aquí" i a continuació d'haver clicat crees un bloc.
3. Ara només has de afegir la URL de la pagina que hi vols ficar, si vols que es vegi el text amb el nom i el color del bloc. 
4- Ara només queda guardar-ho.


Si has seguit els passos correctament, ara només cal que ho vagis fent successivament amb totes les teves pàgines preferides o les que més visites. 

Des de aquesta fotografía pots accedir al meu, i tenir-ne un exemple: